Materiaalipankki

Erikoistuotteet

Valikoimaamme kuuluu erilaisia erikoistuotteita, jotka tuovat uutta ilmettä esimerkiksi sisustukseen, messurakentamiseen ja myymäläsisustukseen.

Sun Wood

UUTUUS - Nämä korkealaatuiset sisustuspaneelit on valmistettu aidosta puusta, ja ne ovat hengittäviä ja ekologisia. Paneelit ovat monipuolisia sisustustuotteita sisäkattojen ja seinien pinnoille ja ne sopivat erinomaisesti kotiin, sekä julkisiin tiloihin. Puupintoja voidaan helposti huoltaa ja kunnostaa, minkä ansiosta niillä on pitkä käyttöikä.

Katso Sun Wood -esite (PDF)

Organoid

Ekologiset ja tuoksuvat levyt valmistetaan aidoista luonnonmateriaaleista. Raaka-aineina käytetään mm heinää, kaarnaa, siemeniä, kukkia ja muita kasveja.

Katso Organoid-mallisto 2015 (PDF) Katso Organoid-mallisto 2016 (PDF) Katso Organoid-akustiikkalevy-esite (PDF) Katso Organoid tapetti-esite (PDF)

Imi-beton & Imi-rost

Imi-beton ja Imi-rost jäljitelmälevyt ovat kevyt ja helppo ratkaisu sisustukseen. Imi-beton ja Imi-rost antavat saman vaikutelman ja tunnelman kuin oikea betoni ja metalli, mutta niiden työstäminen ja siirtäminen on kevyen rakenteen ansiosta helppoa.

Katso Imi-beton-esite (PDF)

Holz in Form

Holz in Form - levyt ovat kohokuviollisia sisustuslevyjä. Holz in Form-levyillä saadaan helposti uutta ilmettä ja piristystä sisustukseen, niin kotona kuin julkisissa tiloissa.

Katso Holz in Form -esite (PDF) Katso työstöohje (PDF)

Saunalevyt  

Saunalevyt ovat viilupintaista vaneria ja niillä on alhainen formaldehydiemissio. Saunalevyt tuovat uutta ilmettä saunan sisustamiseen.

Varastossa olevat laadut ja koot:

  • Thermo Saarni A/BC 13mm 2500 x 1250mm
  • Valkoinen Saarni A/BC 13mm 2500 x 1250mm

Ovilevyt

5mm HDF/alumiini/fuma

  • 850 x 2060mm
  • 950 x 2060 mm
  • 950 x 2260mm
  • 1240 x 2260 mm