Materiaalipankki

Laminaatti on kestävä ja tyylikäs ratkaisu sisustukseen.

Laminaattia voidaan käyttää niin seinälevyinä, keittiökaapeissa, työtasoissa kuin tehoste-elementtinä. Laminaatin avulla saa helposti muutettua ja uudistettua sisustusilmettä.

M1suomi300x300.gif

Greenlam-logo.jpg


Greenlam Anti-Bacterial

Greenlam Anti-Bacterial laminaatit suojaavat ympäristöäsi haitallisilta mikrobeilta ja bakteereilta. Greenlam Anti-Bacterial laminaatit hidastavat bakteerien kasvua lähes 99 %:sti ja tekevät näin ympäristöstäsi terveellisemmän ja hygieenisemmän. Greenlam Anti-Bacterial laminaatit sopivat ominaisuuksiensa vuoksi tavanomaisten kohteiden lisäksi esimerkiksi lastentarhoihin ja sairaaloihin. Anti-Bacterial laatua saatavilla HPL- ja kompaktilaminaattina.

Greenlam Post Forming

Greenlam Post Forming laminaattia voidaan muotoilla, säilyttäen kuitenkin kaikki standardilaminaatin ominaisuudet. Greenlam Post Forming laminaatit ovat tarkoitettu käytettäväksi pinnoissa, joissa laminaatti pitää saada taipumaan pyöreästi kulman yli. Post Forming laminaattia voidaan taivuttaa menettämättä kuosia tai pintastuktuuria. Post Forming laminaattia on saatavissa 0,8mm paksuisena ja yli sadalla eri kuosilla. Post Forming laatua saatavilla HPL-laminaattina.

Greenlam Compact

Greenlam Compact-laminaatit ovat erittäin kestäviä, molemmin puolin kuosipaperilla päällystettyjä. Kompaktilaminaatit ovat kosteudenkestäviä, hygieenisiä ja helppoja työstää. Kompaktilaminaatit sopivat erinomaisesti esimerkiksi suihku- ja wc-tilojen väliseiniin.

HD Gloss

HD Gloss laminaatti on tehty teknologialla, joka tekee laminaatista hyvännäköisen ja erittäin kestävän.
HD Gloss laminaatti kestää hyvin hankausta, kulutusta sekä kolhuja ja naarmuja. HD Gloss laminaatti soveltuu käytettäväksi kaikkiin kodin kuiviin tiloihin sekä julkisiin tiloihin. HD Gloss Unicore laminaatti on valmistettu kokonaan decoratiivisesta paperista, joka mahdollistaa yhtenäisen ja saumattoman viimeistelyn.

HD Gloss on saatavilla Eurooppamalliston kuoseina, koossa 1220x2440mm.

Greenlam CLADS

Greenlam CLADS on ulkokäyttöön tarkoitettu korkeapainelaminaatti, jossa on dekoratiivinen pinta molemmilla puolilla. Greenlam CLADS laminaatti kestää erinomaisesti säävaihteluja ja UV-säteilyä ja se on käytännössä katsoen huoltovapaa. Greenlam CLADS laminaattia voidaan käyttää koko rakennuksen ulkoverhoukseen, luoda yksilöllisiä designratkaisuja tai yhdistää muihin ulkoverhous-materiaaleihin.