Materiaalipankki

Lastulevyt

Raaka lastulevy

P2 lastulevy on tarkoitettu kuiviin olosuhteisiin ja sopii erinomaisesti huonekalujen valmistukseen ja sisustukseen. Levyn sisus on erittäin tiheää ja pinnat on hiottu sileäksi. Tiheys vaihtelee 610 – 800kg/m3 välillä levyn paksuudesta ja laadusta riippuen. Levyä on helppo työstää ja sitä voidaan jatkokäsitellä esimerkiksi paperilla, melamiinilla, viilulla tai laminaatilla. Alhainen formaldehydi emissio (E1). P2 lastulevyä on saatavilla myös paloa hidastavana, pontillisena sekä erittäin alhaisella formaldehydiemissiolla (<2mg/100g).

P3 lastulevy on tarkoitettu kosteisiin olosuhteisiin, ei-rakenteellisiin tarkoitukseen ja se sopii esimerkiksi kosteiden tilojen huonekaluihin, ikkunalautoihin ja keittiötasoihin. Levyn sisus on erittäin tiheää ja pinnat on hiottu sileäksi. Tiheys vaihtelee 650 – 720kg/m3 välillä levyn paksuudesta ja laadusta riippuen. Levyä on helppo työstää ja sitä voidaan jatkokäsitellä esimerkiksi paperilla, melamiinilla, viilulla tai laminaatilla. Levyssä käytetyn MUF-liiman ansiosta levy ei turpoa standardilevyn lailla suorassa vesikosketuksessa. Alhainen formaldehydi emissio (E1). P3 lastulevyä on saatavissa myös pontillisena.

P5 lastulevy on tarkoitettu kosteisiin ja kuormittaviin olosuhteisiin ja se sopii esimerkiksi katto - ja lattiarakenteisiin sekä seiniin. Levyn sisus on erittäin tiheää ja pinnat on hiottu sileäksi. Tiheys vaihtelee 660 - 780kg/m3 välillä levyn paksuudesta ja laadusta riippuen. Levyssä käytetyn MUF-liiman ansiosta levy ei turpoa standardilevyn lailla suorassa vesikosketuksessa. Levyä on helppo työstää ja sitä voidaan jatkokäsitellä esimerkiksi paperilla, melamiinilla, viilulla tai laminaatilla. Alhainen formaldehydi emissio (E1). P5 lastulevyä on saatavilla myös paloahidastavana, pontitettuna, betonimuotteihin tarkoitetulla pinnalla tai erittäin alhaisella formaldehydiemissiolla (<2mg/100g).

Pinnoitettu lastulevy

Viilutetuissa lastulevyissä yhdistyy oikean puun kauneus, yksilöllisyys sekä laadukas lastulevy. Viilulla päällystetyt lastulevyt sopivat erinomaisesti keittiöihin, toimistotiloihin ja huonekaluihin.

Katso saatavilla olevat laadut ja koot

M6050
NTL
Pino Paltico Pale

M6053
NTL
Pinie Carrizo

M3965
NTL
Coimbra Claro

M3964
NTL
Coimbra Escuro

M6037
NTL
Cimmerian Pine

Varastokoko 2800 x 2070, paksuus 19 mm.

Muita kokoja, paksuuksia ja kuoseja tilattavissa.

Katso Innovus -mallisto