Materiaalipankki

MDF-levyt

Raakalevyt MDF

Korkealaatuinen MDF-levy kuiviin olosuhteisiin, esimerkiksi sisustus- ja huonekaluteollisuuteen.

MDF-levy, jossa kova, hieno ja sileäksi hiottu pinta. Levyn paksuudesta riippuen tiheys on 690-750kg/m3. Levyä voidaan jatkojalostaa esimerkiksi paperilla, melamiinilla, laminaatilla tai lakalla. Standard-levyllä on alhainen formaldehydiemissio (E1) ja Standard-levy on erittäin helppoa työstää. Standard-levyä pitää suojella kosteudelta, levy voi laajentua tai kutistua kosteuden vaikutuksesta.

Korkeatiheyksiset standardilaadut. Syväjyrsintälaadun (DG) tiheys on 780kg/m3 ja tiheimmän 800kg laadun tiheys on 800kg/m3.

Ultra Light levy on tarkoitettu kuiviin olosuhteisiin, erityisesti sisustus- ja huonekaluteollisuuteen.

Matalatiheyksinen (450-550kg/m3) MDF-levy, jossa kova, hieno ja sileäksi hiottu pinta. Levy sopii hyvin sisustukseen ja lämmöneristykseen. Ultra Light levyä voidaan jatkojalostaa paperilla tai laminaatilla ja sitä on helppo työstää. Formaldehydiluokka E1.

MDF-levy kosteisiin olosuhteisiin, kestää hyvin myös kuormitusta.

Kosteudenkestävän MDF-levyn tiheys vaihtelee levyn paksuuden mukaan 700 – 810 kg/m3 välillä. Kosteudenkestävässä MDF-levyssä on kova ja sileäksi hiottu pinta, sisustassa MUF-liima. Kosteudella altistuessa turpoaminen on minimaalista. Kosteudenkestävää levyä voidaan jatkojalostaa paperilla, melamiinilla, viilulla, laminaatilla tai lakalla. Formaldehydiluokka E1.

Kevyt, kosteudenkestävä MDF-levy, ei kuormittaviin olosuhteisiin.

Kevyen MDF-levyn tiheys vaihtelee paksuuden mukaan 610-640kg/m3 välillä. Levy sopii hyvin yleiskäyttöön kosteisiin, ei kuormittaviin olosuhteisiin. Kevyessä kosteudenkestävässä MDF-levyssä on kova ja sileäksi hiottu pinta, sisustassa MUF-liima. Kosteudella altistuessa turpoaminen on minimaalista. Alhainen formaldehydiemissio (A).

Kevyttä kosteudenkestävää levyä voidaan jatkojalostaa paperilla, melamiinilla, viilulla, laminaatilla tai lakalla.

Paloahidastava MDF-levy kuiviin olosuhteisiin.

Paloahidastavan MDF-levyn tiheys vaihtelee levyn paksuuden mukaan 710-820kg/m3 välillä. Erinomainen olosuhteisiin, joissa vaaditaan paloturvallisuutta esimerkiksi julkisiin tiloihin, portaikkoihin ja hotelleihin. Paloahidastavaa levyä voidaan jatkojalostaa paperilla, melamiinilla, laminaatilla tai lakalla. Formaldehydiluokka E1.

Kevyt, paloahidastava MDF-levy kuiviin olosuhteisiin.

Kevyen, paloahidastavan MDF-levyn tiheys vaihtelee levyn paksuuden mukaan 620-630kg/m3 välillä. Sopii hyvin sisustukseen ja huonekaluihin paloturvallisuutta vaativissa tiloissa, esimerkiksi julkisissa tiloissa. Paloahidastavaa levyä voidaan jatkojalostaa paperilla, melamiinilla, laminaatilla tai viilulla. Formaldehydiluokka E1.

E0 MDF-levyn formaldehydiemissio on verrattavissa puuhun( < 2mg/100g). Levy ei sisällä isosyanaattia eikä fenoliliimaa.

E0 MDF-levyn tiheys vaihtelee levyn paksuuden mukaan 710-820kg/m3 välillä. E0 MDF-levy sopii sisustukseen, jossa halutaan korostaa ekologisuutta.

E0 MDF-levyssä on kova ja sieläksi hiottu pinta, leyvä voidaan jatkojalostaa paperilla, melamiinilla, viilulla, laminaatilla tai lakalla.

Läpivärjätyillä MDF-levyillä on korkea taivutus- ja vetolujuus ja ne ovat myös kosteudenkestäviä. Harmaata väriä lukuun ottamatta läpivärjätyt levyt ovat formaldehydivapaita. Läpivärjättyä MDF-levyä voidaan käyttää esimerkiksi huonekaluissa, pöytätasoissa ja muissa sisustuskohteissa.

Värivaihtoehdot:

  • Musta
  • Terra
  • Curry
  • Berry
  • Grey
  • Royal

Varastossa olevat värit ja koot:

  • Musta 16mm 2620 * 2070 mm
  • Musta 19mm 2620 * 2070 mm
  • Terra, Curry, Berry, Royal 19mm 2800 * 2070 mm

 

Muita värejä ja kokoja tilattavissa.

Innovus

Lataa Innovus Coloured esite

Pinnoitetut levyt MDF

Melaniinipintaiset MDF-levyt sopivat hyvin esimerkiksi huonekaluihin, keittiöihin, kylpyhuoneisiin sekä toimistotiloihin.

Melamiinipintaisia levyjä on saatavilla monella eri kuosilla ja pintastruktuurilla, sekä kokovaihtoehtoja on monia. Melamiinipintaiset levyt tarjoavat korkean kemikaaliseen ja mekaaniseen kestävyyden.

Maalauskalvot

Maalauskalvolevyssä on satiinimainen, umpinainen mattapinta, jonka vuoksi levyn maalausominaisuudet ovat loistavat. Maalauskalvon umpinainen pinta mahdollistaa maalikerrosten nopean kuivaamisen korkeassa lämpötilassa, niin ettei levyn pintaan muodostu kuplia. Ominaisuuksistaan johtuen maalauskalvolevy on maalattavissa nopeasti ja edullisesti.

Katso Innovus -mallisto

Katso saatavilla olevat laadut ja koot

Viilutetuissa MDF-levyissä yhdistyy oikean puun kauneus, yksilöllisyys sekä laadukas MDF-levy. Viilulla päällystetyt MDF-levyt sopivat erinomaisesti keittiöihin, toimistotiloihin ja huonekaluihin.

Hallitut prässäys- ja viimeistelytekniikat yhdistettynä laadukkaisiin raaka-aineisiin takaavat luotettavan, monikäyttöisen ja esteettisesti kauniin viilulevyn.

Saatavilla on monia eri puukuoseja sekä kokoja.

Katso saatavilla olevat laadut ja koot