Novo Wood on keskittynyt jalopuiden, puupohjaisten  tuotteiden ja sisustuslevyjen maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluu MDF- ja HDF -levytuotteet, jalopuut, puulevyt, kaluste- ja ulkolaminaatit, sekä viilulevyt,  laminaattilevyt ja sisustuslevyt.

Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia kaluste- ja puusepänteollisuuden yrityksiä. Tarjoamme erikoistuotteita myös laivanrakennusteollisuudelle. Novo Wood on vuonna 2002 perustettu, NWG-konserniin kuuluva suomalainen yritys. Toimitilamme sijaitsevat Hollolassa, jossa meillä on n. 9000m2 varasto- ja tuotantotilat.

Maailmanlaajuinen toimittajaverkosto

Huolella valittu maailmanlaajuinen toimittajaverkostomme mahdollistaa monipuolipuoliset ja räätälöidyt tuotteet joustavine aikatauluineen.  Kotimaisten toimittajiemme lisäksi maahantuomme jalopuita, puupohjaisia levyjä ja sisustuslevyjä mm. Intiasta, Afrikasta, Venäjältä, Saksasta, Belgiasta, Ranskasta, Italiasta, Kroatiasta, Sloveniasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Merkittävä osa toimittajistamme on antanut yksinoikeuden Suomessa tapahtuvaan jälleenmyyntiin.

Toimintatapamme

Teemme yhteistyötä luotettavien tavarantoimittajien kanssa ja kannamme vastuun toimitusketjusta. Suurin osa tuotteistamme on sertifoituja. Tutustumme toimittajiemme tuotantolaitoksiin henkilökohtaisesti laadun takaamiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin.

Varasto

Käytössämme on nykyaikainen varastoautomaatti, jonka myötä toimitukset ovat nopeutuneet. Asiakkaita pystytään palvelemaan entistä tehokkaammin kaiken kokoisissa tilauksissa. Automaatti hallinnoi 650 neliömetrin alueella yli kahtasataa erilaista tuotetta.

Lisäpalvelut

Meillä on kattava alihankintaverkosto, mikä mahdollistaa tuotteiden monipuoliset jatkojalostuspalvelut. Tarjoamme levynpaloittelua, prässäystä, CNC-työstöä sekä puutavaran aihiontia ja höyläystä. Palveluihimme kuuluu myös rahditus asiakkaillemme.

Arvomme

"Turvallisuus

Vastuullisuus

Jatkuva kehitys

Asiakaslähtöisyys"